Skip to main content

Hotel "Le Hameau Du Kashmir" (Antal stjerner: 4½ stjerner)

Blandt Val Thorens bedste hoteller finder du Le Hameau Du Kashmir, som er et sandt paradis for dem der lægger vægt på eksklusivitet og komfort. Det er ikke uden grund at hotellet heder Kashmir, møbler, billeder og selve indretning er inspireret af Himalaya.

Opholdet er inklusiv en overdådig morgenmadsbuffet, ønsker man også aftensmad så kan dette tilkøbes hjemmefra. Hotellet er kendt for deres ”Beef and Lobster” restaurant, som med deres store terrasse byder velkommen til frokost i solskinnet, men også åben til aften.

Plads kommer du ikke til at mangle på dette hotel, da der kun findes suiter. Suiterne er fra 40-80m2, selv den mindste har 2 soveværelser (Dobbeltværelse og værelse med enkeltseng), 2 badeværelser (1 med badekar og 1 med brus), stue/opholdsrum med køkken og balkon.

Skiløbet er lige udenfor døren, og når du kommer hjem fra ski kan du med det samme hoppe i badekåben og gå i et af de 2 store wellnessområde som byder på swimmingpool, forskellige saunaer, jacuzzi med mere. Derudover så kan du mod betaling også booke massage.

Læn dig tilbage, og nyd dette 4-stjernede hotel.

Ps. Ønsker du kun lejligheder uden pension men samme komfort, så book Lejligheder Le Hameau Du Kashmir.

Find mere inspiration til din skiferie til Frankrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Val Thorens.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:20 m
Afstand til lift:250 m
Afstand til centrum:350 m
Afstand til indkøb:350 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
ParkeringJa, (mod betaling)
Indkvartering
Inkl. MorgenmadJa
Inkl. HalvpensionNej, (kan tilkøbes)
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
OvnJa
MikroovnJa
OpvaskemaskineJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort