Skip to main content

Lejligheder "Le Cheval Blanc" (Antal stjerner: 3 stjerner)

Recidence Le Cheval Blanc, beliggende for foden af af Val Thorens lige ud til pisterne og det store børneskiområde så alle hurtigt kan være på ski. Cheval Blanc har udover en masse lejligheder også restaurant, hæveautomat, skirum og 24 timers reception hvor man kan låne udstyr til fransk madlavning som raclette/ fondue og bestille morgenbrød .

På ankomst og afrejsedagen sørger Cheval Blanc for at det går nemt for sig, da de både har bagageopbevaring og omklædning med badefaciliteter til brug før og efter en skidag.

Lejlighederne er for 4-8 personer fra 27-55 m², alle med veludstyret køkken: oven, kogeplader, mikroovn, køleskab, opvaskemaskine og kaffemaskine, derudover balkon, bad/toilet og WIFI.

Alt i alt er Cheval Blanc et hus med alt under et tag, skulle man mangle noget er der kun få meter til nærmeste supermarked.

Ønsker man ikke selv at står for maden så kan man hjemmefra tilkøbe morgenmad, aftensmad eller 1/2 pension. Morgenmaden nydes på nabo komplekset, mens aftensmaden spises på Le Cheval blanc's egen restaurant.

Mere inspiration til skiferien?
Find flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Val Thorens her og alle skiferier til Frankrig her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:20 m
Afstand til lift:150 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:500 m
Afstand til indkøb:50 m
Afstand til skiudlejning:120 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
RestaurantJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Indkvartering
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa, undtagen køkkenet
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
OvnJa
MikroovnJa
OpvaskemaskineJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort