Skip to main content

Lejligheder "Village Montana Val Thorens" (Antal stjerner: 4 stjerner)

I den nedre del af Val Thorens lige ud til pisten og børneområdet ligger dette populære lejlighedskompleks. Her kan I nyde solen på terrassen og udsigten til bjergene.

I bygningen finder I receptionsområde med lounge med pejs og billardbord. Fra den døgnåbne reception kan lånes raclette-, fonduesæt, DVD og videospil. I underetagen er skilocker med støvlevarmer og omklædningsfaciliteter med brusere og toiletter. Restauant Jasper med sydvendt terrasse er brasserie med frokost- og aftenkort.

Lejlighederne fås fra 32 kvm. til 110 kvm, hvor man kan bo fra 2 til 8 personner. Der er separate soveværelser, bad, toilet med hårtørrer og håndklædevarmer. Opholdsstue med satellit-tv, telefon, gratis Wifi og åbent køkken indeholdende alt moderne køkkenudstyr. Endvidere balkon til alle lejligheder.

Ønsker man ikke selv at står for maden så kan man hjemmefra tilkøbe morgenmad, aftensmad eller 1/2 pension. Maden nydes på restaurant Jasper, bemræk dog at restauranten ligger i et af Village Montana's komplekser så man skal evt. lige ud af døren og krydse vejen for at komme til restauranten.

 

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:20 m
Afstand til lift:50 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:900 m
Afstand til indkøb:300 m
Afstand til skiudlejning:250 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Indkvartering
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
OvnJa
MikroovnJa
OpvaskemaskineJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort