Skip to main content

Lejligheder "Village Montana Val Thorens" (Antal stjerner: 4 stjerner)

I den nedre del af Val Thorens lige ud til pisten og børneområdet ligger dette populære lejlighedskompleks. Her kan I nyde solen på terrassen og udsigten til bjergene.

I bygningen finder I receptionsområde med lounge med pejs og billardbord. Fra den døgnåbne reception kan lånes raclette-, fonduesæt, DVD og videospil. I underetagen er skilocker med støvlevarmer og omklædningsfaciliteter med brusere og toiletter. Restauant Jasper med sydvendt terrasse er brasserie med frokost- og aftenkort.

Lejlighederne fås fra 32 kvm. til 110 kvm, hvor man kan bo fra 2 til 8 personner. Der er separate soveværelser, bad, toilet med hårtørrer og håndklædevarmer. Opholdsstue med satellit-tv, telefon, gratis Wifi og åbent køkken indeholdende alt moderne køkkenudstyr. Endvidere balkon til alle lejligheder.

Ønsker man ikke selv at står for maden så kan man hjemmefra tilkøbe morgenmad, aftensmad eller 1/2 pension. Maden nydes på restaurant Jasper, bemærk dog at restauranten ligger i et af Village Montana's komplekser så man skal evt. lige ud af døren og krydse vejen for at komme til restauranten.

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Val Thorens her og læs mere om skiferier til Frankrig her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:20 m
Afstand til lift:50 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:700 m
Afstand til indkøb:300 m
Afstand til skiudlejning:250 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Indkvartering
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
OvnJa
MikroovnJa
OpvaskemaskineJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort