Skip to main content

Lejligheder "Monti Pallidi" (Antal stjerner: 2½ stjerner)

Lejlighedshuset Monti Pallidi ligger tilbagetrukket fra hovedgaden tæt på centrum af Canazei. Her bor du i et lejlighedskompleks på 3 etager tæt på indkøb og de hyggelige små gader. Skibussen stopper 50 meter fra lejlighederne, og med denne tager du dig til liften på få minutter. Vælger man vandringen som opvarmning til skiløbet, så ligger hovedliften 700 meter fra lejlighederne. Lejlighederne er familievenlige, og der findes parkering i huset. Her er desuden gratis wifi.

På Monti Pallidi råder vi over to lejligheder. Den ene er en 3-værelses lejlighed i 2 etager på 80 kvm med plads til 6 personer. Lejligheden har skrå vægge i nogle områder. I underetagen hvor indgangen findes er der et soveværelse med to enkeltsenge samt en altan. På overetagen er der et soveværelse til, samt et køkken/stue/alrum med opredning i dobbelt sovesofa til 2 personer. Her findes desuden bad og toilet. Lejligheden har et mindre, men anvendeligt køkken, med køleskab, opvaskemaskine, ovn og 4 keramiske kogeplader.

Den anden lejlighed er ligeledes til 6 personer og rummer 65 kvm. I køkken/alrummet er der sovesofa til 2 personer, samt to soveværelser, det ene med dobbeltseng og det andet med to enkeltsenge. Badeværelse med brus og toilet findes, og i køkkenet finder du ovn, 4 induktions kogeplader, køleskab og opvaskemaskine. Der er altan på lejligheden.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:650 m
Afstand til lift:700 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:250 m
Afstand til indkøb:150 m
Afstand til skiudlejning:700 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ParkeringJa
Indkvartering
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedNej, kan lejes for 15€ inkl. håndklæder
HåndklæderNej, kan lejes for 15€ inkl. sengelinned
TVJa
OvnJa
MikroovnJa
OpvaskemaskineJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort