Skip to main content

Lejligheder "Bucaneve" (Antal stjerner: 3½ stjerner)

I hjertet af Cervinia ligger de flotte lejligheder Bucaneve. Du bor få meter fra hovedgaden, hvor der er rig mulighed for at gå på opdagelse i byens gode restauranter, barer og butikker. Når du skal til liften om morgenen går du blot 200 meter og så er du ved hovedliften "Cretaz".

I huset er der 3 lejligheder, som kan rumme fra 2 til 6 personer. De er alle indrettet i en hyggelig, klassisk italiensk alpestil med træmaterialer. Lejlighederne er af god standard med veludstyret køkkener og rummelige soveværelser. 

Lejlighederne ligge ved siden af Hotel Bucaneve, så ved dit ophold, får du mulighed for at benytte nogle af hotellets faciliteter. Her finder du et hyggeligt bar og loungeområde, hvor du kan nyde en drink foran pejsen. Ønsker du ikke selv at stå for morgenmaden, så er der mulighed for tilkøb at dette på hotellet. Derudover kan du også benytte de 2 spa- og wellnessafdelinger som byder på swimmingpool og jacuzzi. Her er der adgang fra 6 år. I den anden afdeling "Sauna World", finder du tyrkisk bad, sauna, afslapningsstole samt meget mere. Her er der adgang fra 16 år. For benyttelse af spa- og wellnessafdelinger koster det 35€ pr. person pr. dag. Der er også mulighed for tilkøb af massagebehandlinger. 

Et godt ophold til dig der ønsker at bo i gode og centrale lejligheder med lidt ekstra service og faciliteter. 

Find mere inspiration til din skiferie til Italien og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferier til Cervinia.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:200 m
Afstand til lift:200 m
Afstand til centrum:50 m
Afstand til indkøb:400 m
Afstand til skiudlejning:250 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa, Hotel Bucaneve
RestaurantJa
SkikælderJa
Wellness/SpaKan tilkøbes Hotel Bucaneve
Indkvartering
Inkl. MorgenmadKan tilkøbes Hotel Bucaneve
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
OvnJa
OpvaskemaskineJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort