Skip to main content

Hotel "Excelsior Planet" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Her får I et af de ikoniske hoteller i Cervinia, mange besøger hotellet igen og igen på grund af den gode beliggenhed midt i centrum og få meter fra pisten, men ikke mindst fordi deres køkken er kendt for rigtig god mad.

Maden på dette hotel er kreeret af chefkokken Fabrizio Reffo som hver aften sørger for en overdådig middag med vægt på de lokale råvarer, derudover så er opholdet også inklusiv en stor morgenmadsbuffet. Vine skal der til maden og hotellets ejere er sommelier, derfor byder hotellets vinkælder på over 500 forskellige slags vine. Vil man lære mere om maden og vinene, så tilbyder hotel Excelsior Planet også vinsmagning og madlavningskurser.

I hotellets wellness kan man hver dag slappe af i jacuzzi, sauna, tyrkisk bad, eller dyppe sig en den lidt mindre pool, børn må være i wellness områder fra kl. 14-16.00.  På hotellets øverste og nyrenoverede etage kan man mod betaling prøve forskellige wellness behandlinger.

Værelserne på hoteller rummelige alle med tv, gratis wifi, bad, toilet, hårtørrer, minibar samt balkon.

Så sæt dig godt til rette og nyd en skiferie hvor maden er i fokus.

Find mere inspiration til din skiferie til Italien og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferier til Cervinia.

Gæsteanmeldelser

Kundevurdering
4,6 / 5
: 4 ud af 5 stjerner
Baseret på 40 gæsteanmeldelser
  • Vi havde oprindelig ønsket at bo på red fox lodge men den var udsolgt så vi fik anbefalet dette hotel istedet af jeres medarbejder som bla fremhævede maden. Og det må vi bare sige levede op til forventningerne og mere til. Tak for den anbefaling!
    Anders

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:50 m
Afstand til lift:50 m
Afstand til centrum:0 m
Afstand til indkøb:100 m
Afstand til skiudlejning:250 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
MinibarJa

Bykort