Skip to main content

Hotel "Mollino rooms" (Antal stjerner: 3½ stjerner)

Mollino Rooms finder du i bygningen Casa del Sole i hjertet af Cervinia. Med kun 100 m til liften Plan Maison og 150 m ind til centrum. Ejeren Enzo vil tage sig af jer på bedste vis, med service på højste klasse. Han hjælper gerne gode tips og råd om Cervinia og skiområdet.   

Mollino Rooms har sin egen etage, med 6 rummelige og pænt indrettede værelser i hyggelig alpestil og med komfortable senge. Der er mulighed for at vælge en dobbelt seng eller to enkeltsenge. Der er udsigt til Matterhorn fra nogle af værelserne. I huset er der et skirum, hvor der kan opbevares skiudstyr til det skal bruges igen. 

Få morgenmad eller halvpension med i dit ophold
Du kan enten vælge at få morgenmad eller halvpension med i dit ophold. Morgenmadsbuffeten serveres i husets hyggelige morgenmadsrum. Her finder du alt fra juice, frisk brød og hjemmebagte kager til frugt og bær, yoghurt, lokalt pålæg, oste, æg og marmelade m.m. Hvis du ønsker halvpension med aftensmad, er det muligt at købe en 3-retters menu hjemmefra på Hotel Astoria, som ligger blot 50 meter fra Mollin Rooms.

Arkitekten Carlo Mollino byggede Casa del Sole i 1947-1955. Det er efter ham at Mollino Rooms er blevet opkaldt, og er i dag et rigtig populært hotel i Cervinia. 

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Cervinia her og læs mere om skiferier til Italien her. 

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:150 m
Afstand til lift:100 m
Afstand til centrum:150 m
Afstand til indkøb:150 m
Afstand til skiudlejning:275 m
Faciliteter
Wifi:Ja
SkikælderJa
Indkvartering
Inkl. MorgenmadJa
Inkl. HalvpensionJa (Aftensmad Hotel Astoria)
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort