Skip to main content

Hotel "Sertorelli Sportshotel" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Herligt Sportshotel med historiske rødder tilbage til Sertorellis tid som bjergfører og turarrangører i slutningen af 1800-tallet. Historien er pakket grundigt ind i vore tids fortolkning af gæstfrihed. Du ankommer som gæst og tager afsted som ven, det er hotellets motto. 

Her er man kommet for at blive forkælet fuldt ud. Et lækkert moderne wellness- og spaområde med swimmingpool, sauna, tyrkisk bad, jacuzzi og et væld af spabehandlinger i rolige omgivelser sammen med det bedste køkkenet kan præstere af gourmet retter med udgangspunkt i Aosta-dalen og regionale råvarer. Hotellet er Eco friendly, hvor 121 kvm. solpaneler forsyner hotellet, ligesom en privat kilde leverer friskt rent vand direkte til Sertorelli Sportshotel. Der er desuden ladepanel til din elektriske bil.

De 70 værelser er indbydende og et behageligt sted at hvile ud efter dagens udfordringer og skønne måltider. Vælg mellem comfort, deluxe, romantiske junior suiter eller suiter. Værelserne er generelt rummelige og stilfuldt indrettet med bad, toilet, satellit-tv, safety boks og wifi.

Sertorelli Sporthotel ligger i starten af byen. Der er kort afstand til skilifter, men alligevel tilbyder hotellet privat shuttlebus for gæsterne. Der er en hyggelig lille sti, hvis man vil gå hjem fra byen.

Find mere inspiration til din skiferie til Italien og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferier til Cervinia.

Gæsteanmeldelser

Kundevurdering
4,4 / 5
: 4 ud af 5 stjerner
Baseret på 62 gæsteanmeldelser
  • Virkelig godt hotel
    Karen
  • Fantastisk mad og service i restauranten
    Lars Moesgaard
  • Et rigtig godt hotel , som I godt kan fortsætte med Rigtig rigtig god mad, sød betjening og hyggeligt.
    Helle

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:300 m
Afstand til lift:375 m
Afstand til skibus:Ja (Shuttle bus)v
Afstand til centrum:150 m
Afstand til indkøb:150 m
Afstand til skiudlejning:300 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
LegerumJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort