Skip to main content

Hotel "Valtur Cervinia Cristallino" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Hotel Valtur Cervinia Cristallino er et flot og nyrenoveret resort som indeholder alt hvad du drømmer om på skiferien og lidt til. Hotellet ligger i rolige og smukke omgivelser med både byen og skiløb tæt på.

Hotellet består af en 5-stjernet del og to 4-stjernede dele som alle er forbundet via underjordiske gange. I hovedbygningen "Cristallo" ligger al service som restaurant, lobby og bar, swimmingpool og wellness, fitness mm. samt de 5-stjernede værelser.
De 4-stjernede værelser finder du i de tilhørende bygninger, "Cristallino 1 & 2". Alle 4-stjernede værelser er delvist renoveret til sæsonen 22/23 med nye badeværelser, gulve og nye senge.

Hotellet har rigtig mange gode faciliteter for alle aldre. I hotellets lobby og bar kan du nyde en drink eller en kaffe foran pejsen efter dagens skiløb. I baren vil der hver aften være optræden med live bands, DJs og shows. For familiens yngre medlemmer er der stort legeområde og en "Kids & Teen club" med et program fyldt med aktiviteter for børn og teenagere i alderen 3-18 år.

1.450 kvm. stort swimmingpool- SPA og wellnesområde
Du må ikke snyde dig selv for et besøg i den imponerende 1.450 kvm. swimmingpool- og SPA-afdeling med blandt andet forskellige saunaer, tyrkisk bad, isbad, jacuzzi. Swimmingpoolen er gratis at benytte, men ønsker du at benytte SPA og wellness-området, skal du booke plads, da der maksimalt må være 35 personer ad gangen for at sikre optimal oplevelse. Det koster ca. 30 euro for 60 min. at benytte wellness.

Skiferie med halvpension
Til dit 4-stjernede ophold er der halvpension inkluderet som serveres i hovedbygningens restaurant "Gargantua". Om morgenen kan du stå op til en morgenmadsbuffet med forskellige klassiske morgenmadsprodukter. Om eftermiddagen er der snacks inden der til aften serveres en aftensbuffet, der byder på alverdens forskellige retter for enhver smag.

Gratis shuttlebusser og rullebånd til pisten
For at komme til pisten, kan du enten tage hotellets private shuttlebusser som kører dig til og fra hovedliften "Plan Maison", eller du kan benytte hotellets undendørs rullebånd som du kommer til via en elevator fra skikælderen. Her rammer du pist nr. 16 som er forbundet med "Plan Maison" og "Cielo Alto" som får dig videre op i Cervinias store skiområde.

På Hotel Valtur Cervinia Cristallino har du alt inden for rækkevide uden du behøve bevæge dig væk fra hotellet. Det egner sig rigtig godt til store grupper og familier.

Find mere inspiration til din skiferie til Italien og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferier til Cervinia.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:200 m
Afstand til lift:700 m
Afstand til skibus:0 m (privat shuttle bus)
Afstand til centrum:1000 m
Afstand til indkøb:1000 m
Afstand til skiudlejning:1000 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa (mod betaling)
DampbadJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
KonferencerumJa
LegerumJa
ParkeringJa (mod betaling)
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa (bad)
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
MinibarJa

Bykort