Skip to main content

Hotel "Au Charmant Petit Lac Spa & Park Hotel" (Antal stjerner: 5 stjerner)

I hjertet af Champoluc ligger dette 5-stjernet spa- og designhotel. I fuld harmoni mødes du her af gennemgående professionalisme og luksuriøsitet på din skiferie. Med fantastisk udsigt over dalen fra denne arkitektoniske perle bygget i træ med fokus på bæredygtighed får du en skiferie hvor både skiløbet og opholdet er i fokus.

Opholdet på Charmant Petit Lac Spa & Park Hotel er inklusiv en overdådig morgenmadsbuffet. Derudover er det muligt at tilkøbe aftensmad. Aftensmaden består af en god 3-retters menu på Restaurant Lo Bistrot, som ligger 150 meter fra hotellet.

Charmant Petit Lac Spa & Park Hotel har også deres egen a la carte restaurant, Restò Tatà. Hotellets ejere arbejder intenst på at præstere på så højt et niveau, at de kan få en michelin-stjerne, så her får du altså fantastisk mad. Slutteligt tilbyder hotellet også en fantastisk vinsmagning i kombination med en skøn aftensmad. Det er det hele værd at besøge 

Værelserne er alle luksuriøse og med balkon. Uanset om du bor i Classic værelset på 22kvm med walk-in closet eller om du har valgt den største suite på 50kvm, i øvrigt også med walk-in closet, så bor du helt fantastisk og hyggeligt.

Og naturligvis har dette 5-stjernede luksushotel også en helt fantastisk spa og wellness afdeling. Med skøn udsigt ud i naturen kan du tage en svømmetur i den skønne pool med modstrømszone og massagesæder, eller du kan prøve finsk sauna, tyrkisk bad, skottisk bad med mere. Du kan også bestille massage og behandlinger eller blot slappe af i ”relax area”. Helt enkelt et fantastisk sted. Poolen er åben for alle, men efter kl 17 skal man være fyldt 14 for at opholde sig i poolen. Adgang til spa’en er altid med aldersgrænse på 14 år.

Alt i alt et gennemført luksuriøst hotel i Champoluc!

Find mere inspiration til din skiferie til Italien og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferie til Champoluc.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:250 m
Afstand til lift:250 m
Afstand til centrum:300 m
Afstand til indkøb:300 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
Swimming poolJa
KonferencerumJa
LegerumJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. MorgenmadJa
Inkl. HalvpensionKan tilkøbes
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
MinibarJa

Bykort