Skip to main content

Hotel "Bellevue Champoluc" (Antal stjerner: 3 stjerner)

Hotel Bellevue er drevet af søskendeparret, Gabrielle og Federica, som står klar til at byde dig velkommen på dette stemningsfyldte bjerghotel i hjertet af Champoluc. 
Hotellet er beliggende 450 m fra skiliften Crest. Derudover har du byens butikker, restauranter og barer lige rundt om hjørnet. 

Alle værelser er hyggeligt indrettet i sten- og træmaterialer. De er udstyret med alt det nødvendige som badeværelse med bruser og hårtørrer, minibar, tv, samt trådløst internet. De fleste værelser har balkon med en skøn udsigt på Monte Rosa-gletcheren eller Ayas-dalen.

Hotellets restaurant byder på halvpension bestående af lokale italienske retter. Til aftensmad kan du vælge mellem forskellige forretter, hovedretter og desserter. Der er også et bredt udvalg af italienske vine. Morgenmaden består af en stor morgenmadsbuffet.

Efter en lang dag på ski, kan du samle ny energi i hotellets biblioteket eller ved den hyggelige pejs i loungen. Hotellet har også et lille spa-område, hvor du mod betaling (8€ pr. person), kan slappe af i saunaen eller jacuzzien.

Hotellet har skiopbevaringsrum med varme, samt parkeringsplads.

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Champoluc her og læs mere om skiferier til Italien her.

Gæsteanmeldelser

Kundevurdering
4,3 / 5
: 4 ud af 5 stjerner
Baseret på 96 gæsteanmeldelser
  • Hyggeligt hotel, men for ensformi mad.
    Claus
  • Super sted :-)
    Mikael

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:400 m
Afstand til lift:450 m
Afstand til skibus:100 m
Afstand til centrum:100 m
Afstand til indkøb:100 m
Afstand til skiudlejning:400 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
SaunaJa
JacuzziJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa

Bykort