Skip to main content

Hotel "Amerikan" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Her får i det kendte og klassiske Livigno Hotel, Amerikan som fuldt lever op til alle sine 4 stjerner. Hotellet er ydermere blevet kategoriseret som et Eco-Hotel da det vægter grøn energi højt med el-laderne til bilen, grøn strøm til hotellet og et wellnessområde hvor selv swimmingpoolen bliver renset med naturligt salt frem for klor.

I det nybyggede wellnessområde finder man swimmingpool, 2 jacuzzier, sauna, bio-sauna, dampbad samt behandling (mod egenbetaling) og meget andet.

Værelserne er alle indrettet moderne i flotte materialer og selvfølgelig med eget bad og toilet. Vil man gøre sit ophold lidt billigere så kan man vælge et af de 8 værelser i hotellets anneks, som ligger på den anden side af vejen.

Opholdet på Hotel Amerikan er inklusiv en virkelig lækker ½ pension hvor fokus er det gode italienske køkken. Hotellet tilbyder også frokost på stedet, og da man bor få meter fra lift og pist er det nemt også at slå et smut forbi hotellet og nyde en god frokost. Husk at prøve deres Pizzaer.

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:50 m
Afstand til lift:50 m
Afstand til skibus:20 m
Afstand til centrum:2000 m
Afstand til indkøb:400 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa

Bykort