Skip to main content

Hotel "Delle Alpi" (Antal stjerner: 4 stjerner)

I et roligt område af Passo Tonale og kun 200 meter fra lift og pisten finder du det 4-stjernet Hotel Delle Alpi. Hotellet har en masse skønne faciliteter som lægger op til en skiferie med hygge og forkælelse. 

I 2012 blev hotellet renoveret og fremstår pænt og moderne. Værelserne er indrettet i sten og træmaterialer og har en hyggelig stemning som får dig til at føle dig hjemme. Der kan vælges mellem forskellige værelsestyper fra Comfort dobbeltværelser til suiter med plads til 4 personer. Comfort-værelser er ikke renoveret og er derfor af ældre dato. 

Hotellet har en lækker wellness-afdeling med bland andet udendørs swimmingpool, sauna, dampbad, jacuzzi og meget mere. Det koster 20€ pr. person pr. dag eller 80€ for en hel uge at få adgang til wellness-afdelingen. Der er mulighed for at tilkøbe skønhedsbehandlinger. Børn under 16 har adgang til swimmingpoolen og ikke wellness-afdelingen. 

Med et ophold på Hotel Delle Alpi hører der halvpension med. Halvpensionen består af en morgenmadsbuffet og om aftenen serveres der traditionelle italienske retter med lokale produkter fra området. 

Hotellets ejer Stefano har en stor passion for vine. Gå ikke glip af en tur i hotellets vinkælder, hvor du finder mere end 1000 slags. Stefano holder, mod betaling, en ugentlig vinsmagning hvor han deler ud af sin viden om de forskellige vine. Hotellet har også et cigarrum med udsigt over bjergene, en pianobar, et stor legerum til børnene hvor der er mulighed for at tilkøbe børnepasning, samt en skikælder. 

Mere inspiration til skiferien?
Find flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Passo Tonale her og alle skiferier til Italien her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:200 m
Afstand til lift:200 m
Afstand til skibus:200 m
Afstand til centrum:300 m
Afstand til indkøb:200 m
Afstand til skiudlejning:150 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort