Skip to main content

Hotel "Gardenia" (Antal stjerner: 3½ stjerner)

Familien Stefanolli har siden 1985 ejet det hyggelige Hotel Gardenia. Hotellet er beliggende i centrum af Passo Tonale og med liften og pisten ca. 350 meter væk.

Hotellet har 50 værelser som alle er indrettet i en pæn og alpin stil med træ og stenmaterialer som er inspireret fra den smukke omkringliggende natur. Der findes forskellige værelsestyper som kan rumme fra 2 til 5 personer.

Opholdet inkluderer halvpension som består af en morgenmadsbuffet og om aftenen vil der serveres et bredt udvalg af retter, samt en buffet med salater og et stort udvalg af varme og kolde forretter. Der er mulighed for at vælge vegetariske retter og børnemenuer. Til maden vil der være italienske og internationale vine.

På hotellet finder du masser af faciliteter for alle aldersgrupper. Efter dagens skiløb kan du slappe af i hotellets spa-område hvor du finder swimmingpool, sauna, dampbad og tyrkisk bad. Der kan mod betaling tilkøbes massage. Derudover har hotellet bordtennis og et legerum, hvor der forskellige børne-arrangementer som f.eks. pizza-party hver tirsdag. 

Find mere inspiration til din skiferie til Italien og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferie til Passo Tonale.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:350 m
Afstand til lift:350 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:350 m
Afstand til indkøb:250 m
Afstand til skiudlejning:300 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
LegerumJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa

Bykort