Skip to main content

Lejligheder "Adamello Resort" (Antal stjerner: 3½ stjerner)

På Adamello Resort i Ponte di Legno får du alt hvad du behøver på skiferien og lidt til! Lejlighederne er beliggende kun 100 meter fra centrum af bydelen Ponte di Legno. Området er forbundet med en lift op til Passo Tonale. Du har liften kun 150 meter fra lejligheden, så her er det nemt at komme til og fra skiløbet.

Lejlighederne er indrettet med mindre køkkener til let madlavning, men vil du ikke selv lave mad hver dag, så kan du besøge resortets egen restaurant hvor der enten kan bestilles a la carte eller tilkøbe morgenmad eller halvpension. Fra restauranten kan du nyde en flot panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge.

De bedste faciliteter udenfor pisten
Resortet tilbyder masser af gode faciliteter som du kan benytte efter en aktiv dag på pisten. Lad de ømme ben tage et hvil i swimmingpool- og wellnessområdet hvor du finder finsk sauna, infrarød sauna, jacuzzi, tyrkisk bad, samt meget mere. Du har adgang til swimmingpool- og wellnessområdet 2 gange i løbet af dit ophold. 

Resortet har en hyggelig lounge hvor du kan nyde en drink og til Adamellos mindste gæster, er der legerum med spil og forskellige aktiviteter.

Adamello Resort egner sig godt til familier der ønsker lidt ekstra på skiferien til Passo Tonale!

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Passo Tonale her og læs mere om skiferier til Italien her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:150 m
Afstand til lift:150 m
Afstand til centrum:100 m (Ponte di Legno)
Afstand til indkøb:550 m
Afstand til skiudlejning:300 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. MorgenmadNej (kan tilkøbes)
Inkl. HalvpensionNej (kan tilkøbes)
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
MikroovnJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort