Skip to main content

Hotel "Chalet Faure" (Antal stjerner: 3 stjerner)

I hjertet af Sauze d'Oulxs gamle bydel, ligger Hotel Chalet Faure. Med kun 400 meter til liften, har du en kort gåtur til skiløbet. Er benen ømme, kan du også nemt komme frem og tilbage med skibussen som holder kun 150 meter fra hotellet. 

Her får du en god kombination af komfort og autentisk italiensk charme. Det har en gennemgående rød tråd af træ- og stenmaterialer som giver en varm og hyggelig atmosfære. Hotellet har blot 11 værelser som alle er indrettet med øje for detaljen og hvor du med sikkerhed vil føle dig hjemme. 

Til dit ophold på Hotel Chalet Faure får du halvpension inkluderet. Morgenmaden er bestående af brød, frugt, morgenmadsprodukter, kød og ost samt juice, te og kaffe. Aftensmaden varierer imellem 3 forskellige restauranter fra dag til dag. Her er det enten i Restaurant Farola, Restaurant Assietta eller i den populære vinbar Enoteca il Lampione som ligger i bunden af bygningen til hotellet.

Et rigtig godt hotel til dig, der ønsker et skøn og autentisk ophold i hjertet af Sauze d'Oulx.

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Sauze d'Oulx her og læs mere om skiferier til Italien her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:400 m
Afstand til lift:400 m
Afstand til skibus:150 m
Afstand til centrum:50 m
Afstand til indkøb:150 m
Afstand til skiudlejning:150 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort