Skip to main content

Hotel "Avalanche" (Antal stjerner: 3½ stjerner)

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed! Det bliver ikke meget bedre på Hotel Avalanche i Sauze d’Oulx. Hotelet er til sæsonen 22/23 blevet totalrenoveret, så her får du et moderne og pænt ophold med en af Sauze d’Oulx bedste beliggenheder. Pisten løber lige ude foran hotellet og byens hyggelige centrum kan du nå indenfor 2 minutters gang.

Hotellet er flot indrettet og har sin egen lounge i receptionen hvor der kan købes lidt drikkevare. Derudover findes der også en restaurant hvor der hver morgen serveres en morgenmadsbuffet som indgår i opholdet. Ønskes der halvpension kan dette tilkøbes. Her vil aftensmaden blive serveret på Restaurant La Grangia som ligger 175 meter væk.

Hotellet består af dobbeltværelser men der kan laves opredninger til 1 og 2 personer. De er alle indrettet med eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Derudover findes der TV og Wi-fi.

Et helt perfekt ophold til dig der vægter skiløbet højt og som gerne vil bo i nye og pæne omgivelser.

Find mere inspiration til din skiferie til Italien og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til Skiferie til Sauze d'Oulx.

Gæsteanmeldelser

Kundevurdering
3,2 / 5
: 3 ud af 5 stjerner
Baseret på 51 gæsteanmeldelser

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:0 m
Afstand til lift:50 m
Afstand til centrum:200 m
Afstand til indkøb:300 m
Afstand til skiudlejning:280 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
Indkvartering
Inkl. MorgenmadJa
Inkl. HalvpensionJa (tilkøb)
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa

Bykort