Skip to main content

Hotel "Stella Alpina" (Antal stjerner: 3½ stjerner)

På en af Sauze d'Oulx bedste placeringer, ligger det hyggelige og familiedrevet Hotel Stella Alpina. Hotellet ligger i centrum af byen og kun 50 meter fra pisten og 175 meter fra liften.

Hotellet består af en hovedbygning og 2 sidebygninger som ligger hhv. 20 meter og 150 meter væk fra hovedbygningen. Standardværelserne ligger hovedsageligt i bygningen 20 meter fra hotellet, mens superiorværelserne ligger i hovedbygningen. Værelserne er indrettet i en moderne og flot alpestil. De har alle eget badeværelse med bad og toilet, tv og WiFi.

Til dit ophold på Stella Alpina er der halvpension indkluderet. Halvpension er i hotellets restaurant som er beliggende med en flot udsigt over pisten. Her serveres både morgenmad og aftensmad. Hotellet sætter en stor ære i at servere en traditionel menu med lokale råvarer af god kvalitet. Én dag om ugen er køkkenet lukket til aftensmad, så her er der rig mulighed for at besøge en af Sauze d'Oulx gode restauranter!

Er der mere energi tilbage efter en aktiv dag på pisten, så er hotellets egen nyrenoverede afterski-bar og lounge et besøg værd. Baren er hyggeligt indrettet med en pejs og et lounge-område. Her kan man få snacks samt kaffe, drinks, vin og øl. 

Stella Alpina er et godt ophold til dig der vil bo på et skønt hotel, tæt på alting når skiferien går til Sauze d'Oulx.

Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Sauze d'Oulx og alle skiferier til Italien.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:50 m
Afstand til lift:175 m
Afstand til centrum:150 m
Afstand til indkøb:200 m
Afstand til skiudlejning:50 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa

Bykort