Skip to main content

Hotel "Gran Roc" (Antal stjerner: 3½ stjerner)

På Hotel Gran Roc får du en ferie med ren og skær afslapning i traditionelle alpine omgivelser. Hotellet ligger 350 meter fra byens centrum og 450 meter fra pisten og lift. 

Hotellet blev for få år siden renoveret og består af 61 lyse og hyggelige værelser indrettet med træmøbler inspireret af det omkringliggende bjergmiljø. Alle værelserne indeholder eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer og gratis Wi-Fi.

Med et ophold på Hotel Gran Roc får du halvpension. Morgenmaden består af en stor morgenmadsbuffet. Om aftenen serveres der en 4-retters menu, som består af en antipasti-buffet, forret, hovedret og sluttes af med en dessertbuffet. Forret og hovedret er a la carte og der kan vælges mellem forskellige internationale og traditionelle italienske retter. 

Hotellet har en hyggelig lounge med en tilhørende bar, hvor der kan købes forskellige drikkevarer og snacks. Børnene kan hygge sig i legerummet hvor der er legetøj og brætspil. 

Find mere inspiration til din skiferie til Italien og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferie til Sestriere.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:450 m
Afstand til lift:450 m
Afstand til centrum:350 m
Afstand til indkøb:350 m
Afstand til skiudlejning:350 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
LegerumJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort