Skip to main content

Hotel "Shackleton" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Hotel Shackleton kan betegnes som byens bedste hotel, her er service og komfort i højsædet.

Hotellet er bygget og designet af den nuværende ejer Davide som går meget op i at gæsterne skal have en fuldendt ferie, I vil derfor opleve at der tænkte på alle detaljer. Derudover så går Davide også meget op i skiløbet, så han har selvfølgelig egen skiskole hvor man som gæst kan booke ham som instruktør. Han har selvfølgelig også en skiopbevaring ved pisten som er gratis at benytte for hotellets gæster.

Hotellet er bygget op med store glaspartier så man stort set fra hele hotellet har en fantastisk udsigt, især fra loungen på øverste etage hvor der flere dage om ugen er en hyggelig afterski.

I hotellers lyse restaurant nydes der hver morgen en overdådig morgenmadsbuffet som er en skiløber værdig. Ønsker man halvpension så kan hver aften spise i deres à la carte restaurant med fokus på det Italienske køkken.

Har kroppen brug for at slappe af efter en lang på ski så er der et nybygget wellnessområde med sauna og dampbad, ønsker man massage kan det bookes mod betaling. Hotellets nabo er den offentlige swimmingpool hvor man mod et mindre gebyr kan bade i den både udendørs og indendørs pool.

Til børnene er der et hyggeligt legerum, og der er også mulighed for børnepasning hvis har brug for dette.

Alle værelser er store og rummelige med minibar, wifi, balkon eller terrasse. Værelserne er fra 20 og op til 58 kvm store.

Så book et ophold hos Davide og nyd en fuldendt skiferie.

Find mere inspiration til din skiferie til Italien og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferie til Sestriere.

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:600 m
Afstand til lift:600 m
Afstand til skibus:200 m
Afstand til centrum:200 m
Afstand til indkøb:200 m
Afstand til skiudlejning:600 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
Swimming poolJa (Mod betaling)
FitnessrumJa
LegerumJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. MorgenmadJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
MinibarJa

Bykort