Skip to main content

Hotel "Villaggio Olimpico" (Antal stjerner: 3 stjerner)

Netop ved ankomst til Sestriere i over 2.000 meters højde drejer man til højre for at ankomme til ”Den Olympiske By” som Villaggio Olimpico betyder. Her møder I et stort resort som har alt man kan drømme om indenfor husets vægge.  

Hotellet har restaurant, købmand, gratis adgang til swimminpool, spa, wellness, diskotek, barer, gildesal, teater og vi kunne blive ved. Her er alt man kan tænke sig, og mere til. For hotellet ligger nemlig et stenkast fra pisterne og lifterne, og selv hvis man skulle være endt på afterski på bjerget, så er der blot få meter til hotellet. 

Hotellet har store rummelige værelser på 53m2 hvor der kan bo op til 4 personer da der både er 1 soveværelse med dobbeltseng, stue med sovesofa samt bad/toilet, tv, minibar og balkon.

I hotellets restaurant severes der hver dag en stor morgenmadsbuffet, og til aften står den også på varierende buffet med mange valgmuligheder.

Villaggio byder velkommen til en god skiferie for både par, grupper og familier.  

Find mere inspiration til din skiferie til Italien og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferie til Sestriere.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:100 m
Afstand til lift:100 m
Afstand til centrum:300 m
Afstand til indkøb:0 m
Faciliteter
Wifi:Ja, i fællesområder
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
KonferencerumJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
MinibarJa

Bykort