Skip to main content

Hotel "Astoria Ischgl" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Hotellet er ejet af familien Zangerl som er klar til at byde dig varmt velkommen på det hyggelige Hotel Astoria. Hotellet er beliggende lige ved siden af Silvretta-liften og direkte i hjertet af Ischgl, så en bedre beliggenhed får du faktisk ikke.

Hotellet er nyrenoveret og du finder pæne og rummelige værelser. Der findes forskellige værelsestyper med plads til 2-3 personer. Alle værelserne er indrettet med eget badeværelse med toilet og bruser, minikøleskab, tv og nogle af værelserne har balkon.

En aktiv dag på pisterne, starter med en god og solid morgenmad. Med et ophold på Hotel Astoria behøver du ikke at tænke på andet end at sætte dig til rette i hotellets hyggelige restaurant som hver morgen vil servere end god morgenmadsbuffet til dig med et udvalg af lækre råvarer. Om aftenen kan du besøge en af byens mange gode restauranter som ligger i nærheden.

Hotellet har et dejligt wellness-område, hvor du finder et udvalg af finsk sauna, infrarød kantine, spabad samt den klassiske “ruheraum” som er et område med liggestole.

Hotel Astoria den ideelle base for en uforglemmelig ferie i Ischgl!

Find mere inspiration til din skiferie til Østrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferier til Ischgl.

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:150 m
Afstand til lift:25 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:50 m
Afstand til indkøb:50 m
Afstand til skiudlejning:150 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
RestaurantJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Indkvartering
Inkl. MorgenmadJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
MinibarJa

Bykort