Skip to main content

Hotel "Bergers Sporthotel" (Antal stjerner: 4 stjerner)

I hjertet af Saalbach ligger det hyggelige familieejet Berger's Sporthotel. Hotellet blev bygget i 1921 og er et af de første opførte hoteller i Saalbach. Kun 100 meter fra hotellet finder du liften Schattberg X-press. 

Hotellet emmer af historie som vidner om de mange år det har eksisteret. Med den unikke indretning med en blanding af rustik og moderne, kommer du uden tvivl til at føle dig godt tilpas og hjemme. Alle hotellets 60 værelser er komfortable og rummelige og er alle indrettet med eget badeværelse med bad og toilet, TV samt minibar. Der findes forskellige værelsestyper - alt fra dobbeltværelser til hotellejligheder der kan rumme 4-6 personer. 

Et ophold på Bergers inkluderer halvpension som serveres i hotellets runde restaurant. Stå op til en morgenmadsbuffet og om aftenen serveres der en aftenmenu. Efter aftensmaden kan I hygge jer i loungen hvor der blandt andet findes spil.

Hotellet har en flot wellness-afdeling, hvor der findes indendørs pool, sauna samt mulighed for at tilkøbe forskellige behandlinger. 

Bergers Sporthotel er perfekt til dig, som ønsker en central beliggenhed og som vil have lidt ekstra luksus på skiferien. 

Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Saalbach-Hinterglemm og alle skiferie til Østrig.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:200 m
Afstand til lift:100 m
Afstand til skibus:150 m
Afstand til centrum:150 m
Afstand til indkøb:150 m
Afstand til skiudlejning:200 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
Swimming poolJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort