Skip to main content

Hotel "Alpinresort Sport & Spa" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Wellness og forkælelse er hvad der står på programmet med et ophold på Alpin Resort Sport & Spa!

Hotellet har en super placering i Saalbach med restauranter, barer og butikker så snart du træder ud ad døren. Den nærmeste lift ligger en kort gåtur på 150 meter væk.

Der findes forskellige værelsestyper med alt fra standard dobbeltværelser til suiter. Alle værelser er indrettet i en hyggelig og moderne stil med sans for detaljen. Et perfekt sted at trække dig tilbage efter dagens alpine eventyr.

Opholdet er med helpension, så I kommer ikke til at mangle noget. Til morgenmad og frokost bliver der serveret en stor og lækker buffet, herefter vil der være eftermiddagssnacks i baren og til slut kan I igen sætte jer til rette i restauranten hvor der serveres en aftensmenu. Der kan frit drikkes alt fra øl, snaps, juice og kaffe.

Efter en dejlig dag på pisterne kan I hoppe ned i den 1000 kvm store wellness-afdeling (adgang fra 14 år), hvor der findes 4 pools, 5 forskellige typer saunaer og 6 afslapningsområder med liggestole. Har du ikke fået rørt dig nok i løbet af dagen på pisten, så findes der også en fitness-område, hvor der kan brændes noget energi af.

Alpinresort Sport & Spa er perfekt til jer, som gerne vil kombinere skiferien med lækker wellness og uden at skulle bekymre sig om dagens måltider.

Find mere inspiration til din skiferie til Østrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferie til Saalbach-Hinterglemm.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:100 m
Afstand til lift:150 m
Afstand til skibus:Ja
Afstand til centrum:0 m
Afstand til indkøb:50 m
Afstand til skiudlejning:200 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
Indkvartering
Inkl. HelpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
MinibarJa

Bykort