Skip to main content

Hotel "Neue Post" (Antal stjerner: 3½ stjerner)

En varm velkomst til dette nyligt renoverede traditionelle alpehotel. Hotellet ligger lige ved hovedtorvet i hjertet af Schladming, hvor I kan nyde den hyggelige atmosfære på en spadseretur gennem den historiske by. Planai liften er i gåafstand fra hotellet og giver jer hurtigt adgang til hele skiområdet

Stå op til en enestående morgenbuffet, inden I henter udstyret i skikælderen, hvor støvlerne er blevet hold varme. Nyd en drink efter aktiviteterne på bjerget i hotellets hyggelige bar. Om aftenen serveres en lækker 3 -retters menu med valgmulighed og salatbar. 

Værelserne er moderne og skønt indrettet med nye møbler og strejf af pastelfarver. De har alle bad, toilet, fladskærmstv, telefon, safety boks og gratis wifi.

220 kvm. wellness- og spaområde med finsk sauna, bio sauna, infarød kabine, dampbad og afslapningsrum med liggestole. Fra tagterrassen er der en fantastisk udsigt over bjergene og Schladming by.

Hotellet har en dejlig terrasse ud til torvet med à la carte restaurant, hvor I kan nyde en snack eller en frokost, hvis det passer ind.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:300 m
Afstand til lift:300 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:0 m
Afstand til indkøb:50 m
Afstand til skiudlejning:100 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa