Skip to main content

Hotel "Tyrol - Riders Inn" (Antal stjerner: 3½ stjerner)

Klassiske hotel Tyrol, som har været samlingspunkt for glade skiløbere i mange år. Hotellet er blevet gennemrenoveret og drives af en passioneret Harley Rider, som elsker det frie og afslappede liv i Alperne. Hotellet er beliggende midt på hovedgaden, tæt på skiløb, butikker og de populære udskænkningssteder. Her er en kort gåafsten til liften, hvis I ikke vælger skibussen, som kører udenfor hotellet. Pfiff Bar på hotellet er mødestedet efter dagens skiløb. På hotellet finder I et nyt stort wellness- og spaområde med  swimmingpool,  jacuzzi, biosauna, dampbad, fodbade og afslapningsområde. Der er desuden mulighed for en lang række massagebehandlinger.

Indretningen kombinerer traditionel rustisk Tyrolerstil med moderne stilfuldt design. Værelserne findes i forskellige typer. De er alle rummelige og tidsløst indrettet med et strejf af 80'ernes popkultur. De har alle bad, toilet, føntørrer, safetyboks, telefon og kabeltv. Nogle værelser har balkon.

Der er halvpension med i opholdet, som består af en stor lækker morgenbuffet med friske lokale råvarer, og en skøn aftenbuffet i den dejlige lyse restaurant.

Det sikre valg for en succesful skiferie i Sölden

Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Sölden-Obergurgl og alle skiferie til Østrig.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:500 m
Afstand til lift:300 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:0 m
Afstand til indkøb:200 m
Afstand til skiudlejning:250 m
Faciliteter
Wifi:På værelset
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
KonferencerumJa
ParkeringCa 7 €/dag
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa

Bykort