Skip to main content

Lejlighed "Schmiedbach" (Antal stjerner: 3 stjerner)

I centrum af skønne St. Anton og med skiløbet få hundrede meter væk, ligger lejligheden Schmiedbach. Lejligheden er stor og rummelig med plads til op til 8 personer. 

Her får du hele 105 kvm. fordelt på 2 etager. Lejligheden har 3 værelser, hvor der på nederste etage er der et soveværelse med dobbeltseng, en stor stue med kakkelovn, spisebordsområde og sofaområde. Der er et åbent køkken med alt det nødvendige udstyr som ovn, opvaskemaskine, kogeplader samt kaffemaskine. Der er badeværelse med bruser samt et særsklit toilet. På øverste etage er der et repos med en dobbeltseng og et soveværelse med en dobbeltseng og en 1,5 mandsseng (150 cm). På denne etage er der også et badeværelse med toilet og bruser. Til lejligheden er der en stor balkon på ca. 40 kvm.

En dejlig, lys lejlighed til familien eller vennegruppen der har brug for masser af plads og som ønsker at bo tæt på alting i St. Anton. 

Find mere inspiration til din skiferie til Østrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferien til St. Anton.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:450 m
Afstand til lift:450 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:50 m
Afstand til indkøb:100 m
Afstand til skiudlejning:400 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ParkeringJa
Indkvartering
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
OvnJa
OpvaskemaskineJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort