Skip to main content

Hotel "Post" (Antal stjerner: 4 stjerner)

I hjertet af St. Anton og midt på hovedgaden ligger dette historiske hotel, som var byens første hotel opført af Carl Schuler omkring 1896. Siden 1980 har hotel post været drevet af familien Alber. Hotellet er løbende blevet renoveret med respekt for de klassiske værdier og historie, og det er et tydeligt klenodie i St. Anton. 

Du starter dagen med en stor lækker morgenbuffet. Fra hotel Post er der kort gåafstand til Galtzig Bahn og stoleliften Gampen, som udgår samme sted som skiskolen og børnelifterne. Når I kommer retur kan i snuppe et glas i baren eller gå i wellness området, som har swimmingpool, jacuzzi, finsk  sauna, dampbad, infarød sauna, ice cave og liggestole til at slappe af. Der er desuden et pænt udvalg af spa-behandlinger.

Hotellet har mange forskellige værelsestyper og lejligheder. Fælles for dem alle er at de er lyse, imødekommende og indrettet i højeste kvalitet. De er rummelige og smart designet med moderne teknologi, som gør dit ophold nemmere: Fladskærm, Kabeltv, telefon, radio, DVD, wifi, safety boks, minibar og hårtørrer. Desuden dejligt badeværelse med badekåber og slippers.

Halvpensionen nydes i den store restaurant, hvor man byder på en varieret 4 retters menu med kulinariske oplevelser fra såvel lokalområdet som det internationale køkken. Der er et eminent vinudvalg under kyndig vejledning af restaurantens vintjener.

Vil man mere så ligger Piccadilly bar og natklubben Postkeller i kælderen under hotellet.

Mere inspiration til skiferien?
Find flere hoteller og lejligheder til din skiferie til St. Anton her og alle skiferier til Østrig her.

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:300 m
Afstand til lift:300 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:0 m
Afstand til indkøb:50 m
Afstand til skiudlejning:250 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa

Bykort