Skip to main content

Hotel "Sporthotel Wagrain" (Antal stjerner: 4½ stjerner)

Her får du et af de mest populære hoteller i Wagrain, så vent ikke for længe med at booke. Rigtig mange gæster vender hvert år tilbage til dette hotel på grund af den perfekte beliggenhed få meter fra Grafenberg liften, men også på grund af alle de gode faciliteter hotellet har at byde på.

Sporthotel Wagrain lever fuldt op til sine 4 stjerner med det 1000m2 store wellness område hvor der er swimmingpool, saunaer, dampbad og meget mere. Derudover så har de et 550m2 fitnessområde hvis man ikke har fået nok motionen på skiene.

Børnene og de unge er der også tænkt på, til de 4-11årige er der stort legerum hvor børene kan boltre sig, til de unge er der lavet et rum med spillemaskine og computere.

Når tørsten eller sulten melder sig så er Sporthotel Wagrain også det helt rette sted. I hotellets restaurant er der hver dag en stor morgenmadsbuffet og til aften en lækker 4-retters menu. Hver eftermiddag bliver der stillet lidt eftermiddagssnacks frem, men er man mere til en øl eller drink så har hotellet sin egen afterski-hytte.

Værelserne er alle rummelige så der er god plads til børnefamilier, de har elle eget bad, toilet, wifi, tv, minibar og nogle med balkon.

Find mere inspiration til din skiferie til Østrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferie til Wagrain.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:100 m
Afstand til lift:150 m
Afstand til skibus:150 m
Afstand til centrum:400 m
Afstand til indkøb:400 m
Afstand til skiudlejning:150 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
KonferencerumJa
LegerumJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
MinibarJa

Bykort