Skip to main content

Lejligheder "Ferienhaus Zentral" (Antal stjerner: 3 stjerner)

Lejligheden "Ferienhaus Zentral" er som navnet antyder, placeret centralt i Wagrain med masser af hyggelige restauranter og barer lige i nærheden. Du har "Flying Mozart"-liften kun 350 meter derfra, men det er også muligt at tage skibussen som holder ude foran døren. 

I huset finder du 2 lejligheder. Den ene en god og rummelig chalet-lejlighed på ca. 180 kvm. med plads til op til 11 personer. Lejligheden er indrettet med 3 soveværelser med en dobbeltseng i hvert værelse. I to af soveværelserne er der udover dobbeltseng også sovesofa, som kan laves om til soveplads til 2 personer. Der er et køkkenområde med et godt og funktionelt køkken samt et spisebordsområde. Lejligheden har en stor stue hvor der er sofaområde, hvor i alle kan sidde sammen og hygge jer om aftenen. Lejligheden har et badeværelse med toilet og bruser samt et seperat toilet.

Den anden lejlighed er en 2-værelses på ca. 60 kvm. placeret i husets underetage. Lejligheden består af et soveværelse med en dobbeltseng og en stue hvor der er mulighed for opredning til 2 personer. I stuen finder du et mindre køkken samt et spisebordsområde. Lejligheden har et badeværelse med toilet og bruser.

Et rigtig godt valg til den store familie der rejser sammen og ønsker masser af plads samt central beliggenhed. 

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Wagrain her og læs mere om skiferie til Østrig her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:350 m
Afstand til lift:350 m
Afstand til skibus:20 m
Afstand til centrum:200 m
Afstand til indkøb:100 m
Afstand til skiudlejning:200 m
Faciliteter
Wifi:Ja
SkikælderJa
ParkeringJa
Indkvartering
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
OvnJa
OpvaskemaskineJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort