Skip to main content

Hotel "Der Waldhof" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Lækkert 4-stjernet og meget familievenligt hotel beliggende tæt på den blå pist der sørger for du kan stå på ski direkte til den store CityXpress lift.

Opholdet på Hotel Der Waldhof er inklusiv en lækker halvppension som nydes i hotellets restaurant, hver morgen en stor lækker morgenmadsbuffet og til aften en 3-retters buffet, forret buffet, salat buffet, hovedrets buffet og dessert buffet. Vil man inden middagen prøve nogle forskellige vine så afholdes der vinsmagning i deres flotte vinkælder.

Værelserne er alle rummelige med bad, toilet, tv, wifi og minibar samt balkon. Hotellet har flere forskellige værelsestyper, hvoraf nogle er helt nyrenoverede. Disse er typerne ”dobbeltværelse deluxe” samt ”familie suiter”.

Familievenligt hotel og 1000 m² wellness område
Hotel Der Waldhof har alt til dig der sætter pris på 4-stjernet komfort, deres lækre wellnessområde er delt op i 2 et område hvor man skal være min 18 år bestående af 3 forskellige saunaer, dampbad, spabad og afslapningsområde. Det andet område er deres familieområde med hvor der ikke er aldersgrænse her finder du en stor pool, familiesauna og meget andet. Derudover så er der også en udendørs opvarmet pool, fitnessrum og mulighed for massage.

Og hvis børnenes ben ikke er trætte nok efter en dag på ski, så tilbyder hotellet ligeledes klatretårn med rutsjebane til børnene samt en ”ball pit” som indbyder til sjov. Der er tegnehjørne i børneafdelingen og det er endda muligt at bestille babysitter på hotellet så de voksne kan nyde en afslappende aften for 2. Babysitter koster fra 12 euro i timen. De lidt ældre børn hygges der også for, der findes nemlig Playstation, Nintendo Wii og flere forskellige brætspil.

Velkommen til luksuriøse, børnevenlige og lækre Hotel der Waldhof.

Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Zell am See og alle skiferie til Østrig.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:100 m
Afstand til lift:500 m
Afstand til centrum:400 m
Afstand til indkøb:400 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
KonferencerumJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
MinibarJa

Bykort