Skip to main content

Hotel "Heitzmann & Two Timez" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Hotel Heitzmann & Two Timez er et 4-stjernet familiedrevet hotel beliggende kun 3 minutters gang fra pisten. Hotellet ligger centralt til centrum af byen hvor du finder restauranter, barer, caféer og butikker.

Værelserne er pæne og rummelige og indeholder alt hvad du har brug for, for en afslappet ferie. De er alle indrettet med dobbeltsenge, eget badeværelse med toilet og bruser, samt et fladskærms-tv og wifi-forbindelse.

Opholdet inkluderer halvpension som serveres i hotellets restaurant. Til morgen bliver der serveret en stor og god morgenmadsbuffet og til aften kan sætte dig til rette med en 4-retters menu, hvor du til hovedret kan vælge mellem 3 forskellige retter bestående af fisk, kød eller vegetar. Bemærk at restauranten er lukket tirsdag aften, så der kan man i stedet prøve en af de gode restauranter i Zell am See by.

Nyd en drink eller et glas vin i hotellets hyggelige bar eller hvis vejret er til det, kan du benytte tagterrassen som har en skøn udsigt over byen og søen.

I hotellets kælder finder du sauna, dampbad samt afslapningsområde.

Til hotellet er der parkering mod betaling (15€ pr. dag).

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Zell am See her og læs mere om skiferie til Østrig her.

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:300 m
Afstand til lift:300 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:20 m
Afstand til indkøb:50 m
Afstand til skiudlejning:100 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
Parkering(15€ pr. dag)
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort