Skip to main content

Hotel "Lukasmayr" (Antal stjerner: 3 stjerner)

Hotel Lukasmayr er et hyggeligt 3-stjernet hotel i Bruck imellem Zell am See og Kaprun. Du har nemt adgang til skiløbet via den gratis skibus som holder lige ude foran hotellet. I Bruck er der masser af restauranter, cafeer og barer.

Hotellet er indrettet i en autentisk østrigsk stil. Værelserne er pæne og moderne og der er værelser, som kan rumme fra 1-4 personer.

Dit ophold på Hotel Lukasmayr er med halvpension indkluderet, så du skal hverken tænker på morgenmad eller aftensmad. Om morgenen kan du stå op til en god og varieret morgenmadsbuffet og om aftenen serveres der en aftensmadsmenu med forskellige forretter, supper, hovedretter og en vegetarisk mulighed fra buffeten. Derudover vil der om eftermiddagen serveres afterski-snacks.

Trænger kroppen til lidt ekstra forkælelse efter en lang og aktiv dag på pisterne, så har hotellet et wellness-område, hvor batterierne kan lades op. I wellness-området er der sauna og et urtedampbad. Hotellet har også en hyggelig bar, hvor der serveres cocktails og vin. 

Nyd et ophold i rolige omgivelser for paret eller familien i skønne Bruck/Zell am See. 

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Zell am See her og læs mere om skiferier til Østrig her.

 

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:3000 m
Afstand til lift:3000 m
Afstand til skibus:20 m
Afstand til centrum:100 m (Bruck)
Afstand til indkøb:100 m
Afstand til skiudlejning:200 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa

Bykort