Skip to main content

Hotel "Neue Post Zell am See" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Går snakken på hoteller i Zell am See så vil rigtig mange have hørt om Hotel Neue Post. Dette hotels historie går tilbage til 1888 og er siden da bare blevet bedre, mere luksuriøst og større. Hotellet er perfekt beliggende midt i centrum og kun meget få meter til den store Cityxpress lift. 

Hotellet byder nu på stort wellness område på mere end 700 m2 hvor der er jacuzzi, sauna, dampbad, afslapningsområde, massage og meget mere. Vil du have en svømmetur så hop i den “udendørs” opvarmede swimmingpool som er dækket af et stort glastag. 

I hotellets restaurant vil der hver dag blive sørget for dig. Om morgenen står op til en stor morgenmadsbuffet og til aften en starter + dessertbuffet, 5-retters menu hvor der til hovedretten er forskellige retter at vælge imellem. Efter maden kan man nyde en drinks i hotellets bar eller slå benene op i de bløde loungemøbler. 

Der er på hotellet mange forskellige værelsestyper og også lejligheder, så finder du på vores hjemmeside ikke lige det type værelse/ lejlighed du søger så kontakt os endelig.  

Nyd dette historiske flotte hotel i centrum af Zell am See. 

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Zell am See her og læs mere om skiferier til Østrig her.

Gæsteanmeldelser

Kundevurdering
4,5 / 5
: 4 ud af 5 stjerner
Baseret på 292 gæsteanmeldelser
 • Vi har været på Neue Post flere gange før og det er et godt hotel, men det er tydeligt at det nu går i en endnu bedre retning, bedre mad, god betjening, fint værelse. Savner dog den kage og kaffe der var inkluderet og blev serveret i baren hver dag efter ski - sidst for 3 år siden
  Dorthe
 • Rigtig fin indkvartering
  Christian
 • Lækkert hotel, men kom til at betale fuld parkering, da de ikke havde forklaret ordentligt hvordan det skulle afregnes
  Vivi
 • Det var helt fantastisk, både placering, værelser samt SPA´en var virkeligt lækkert. Vores tjener, Andre, var altid veloplagt og yde et god service.
  Mikkel
 • Dejligt der var ordnet alt med nøgle, liftkort og informationer i en kuvert. Skønt med en tallerken pølse og brød på værelset.
  Jan Hagsted
 • Stor service og imødekommenhed fra personalet. Vi havde ½ pension, et lilel minus kunne være at portionerne af hovedret om aftenen ikke var super stor. Lækkert spa & wellness område, blev lidt overskygget af at saunaen er nøgensauna - man kunne foreslå dem at man kan have badetøj på hvis man sidder på håndklæde.
  Lars
 • Fik værelset en time før tid, smilende og imødekommende personale Lækkert hotel og lækkert wellness område God morgenmad
  Mette
 • Virkelig godt hotel med søde medarbejdere og rigtig gode faciliteter.
  Nis
 • Gode værelser, go morgen mad, venligt personale, kedelig aftensmad
  Jonas

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:250 m
Afstand til lift:250 m
Afstand til skibus:20 m
Afstand til centrum:0 m
Afstand til indkøb:15 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
KonferencerumJa
ParkeringGarage: 16€ pr dag. Mulighed for opladning af el-bil
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort