Skip to main content

Hotel "Daria-I Nor" (Antal stjerner: 5 stjerner)

Luksus i Alpe d'Huez

Udvundet fra den samme mine som Koh-i Nor diamanten, Daria-I Nor er en af de mest værdifulde diamanter i verden. Kendt for sin dybe pink farve gør den sjælden og unik. Hotel Daria-I Nor er kronjuvelen i Alpe d’Huez skiområdet. Inspireret af historien byder hotellets indretning og arkitektur på en velafstemt blanding af stilarter, som giver en varm, afslappende kontrast til det vilde omkringliggende Grande Rousse bjergmassiv.

Lækker mad og forkælelse på dit skiferie

På Hotel Daria-I Nor bliver i kræset om i loungebaren med indbydende drinks og cocktails, mens i falder til ro ved ilden fra pejsen. Loungebaren byder desuden på små snack retter samt livemusik flere aftener om ugen. Jeres middage nyder I på restauranterne "L’Alméthyste" og "La Table du Daria". Under ledelse af køkkenchefen Stéphane Tarabla bliver I forført i eminent fransk gastronomi med et internationalt strejf. Det er ligeledes her I spiser den dejlige morgenmad inden dagens skiløb begynder udenfor hoveddøren.

Super lækre værelser og suiter

Hotellet har i alt 33 værelser og 9 suiter, som alle har privat balkon, safety boks, minibar, Nespressomaskine, elkedel, direkte telefon, fladskærm, satellittv og wifi. Badeværelse, separat toilet, føntørrer, toiletartikler, håndklædevarmer, badekåber og slippers. Værelserne er stilfuldt indrettet i nøje udvalgte materialer bl.a. træ, silke og imiteret læder.

Det 800 kvm. store spa- og wellnessomåde med betagende bjergudsigt gennem store panoramavinduer, byder på sauna, jacuzzi, hammam, ice fontain og swimmingpool. Der er endvidere et stort menukort af spabehandlinger, fitness center og afslapningsområde med liggestole.
Juvelen til jer som ikke går på kompromis!

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:20 m
Afstand til lift:20 m
Afstand til skibus:250 m
Afstand til centrum:250 m
Afstand til indkøb:250 m
Afstand til skiudlejning:200 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
KonferencerumJa
LegerumJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
HåndklæderJa
TVJa
MinibarJa

Bykort