Skip to main content

Chaletlejligheder "Airelles" (Antal stjerner: 4½ stjerner)

Her lover vi jer et eksklusivt ophold, som I ikke glemmer foreløbig. Chalet Airelle består af 8 rummelige chaletlejligheder i 2 etager på 100 kvm. De er lyse og charmerende indrettet, og opholdet centrerer sig omkring en opholdstue med pejs, åbent fuldt udstyret køkken, 4 soveværelser og 2 badeværelser, hvoraf det ene har badekar med jacuzzi. Alt sammen med ideel beliggenhed i forhold til skiløb og faciliteterne i resten af Village Montana.

Her kan hele familien virkelig nyde ferien, ligesom det fungerer godt for en lille gruppe venner. Pejsen og saunaen i hver enkelt lejlighed udtrykker ønsket om harmoni og velvære. I kan nyde skønheden fra lejlighedens balkon.

I har adgang til hotel spa ”Les Bain du Montana” med spabehandlinger, sauna, jacuzzi, hammam og stor opvarmet udendørs swimmingpool.

Der er opvarmet skilocker, så støvlerne holder sig tørre og varme. Mulighed for at låne Raclette-, fondue- og Pierrade-udstyr.

I nærheden finder i Village Montana’s 4 restauranter og 2 barer, som I naturligvis er velkomne til at benytte jer af, når I ikke selv gider at lave mad.

Den perfekte familieferie for den store familie eller 2 familier sammen.

Find mere inspiration til din skiferie til Frankrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferie til Tignes.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:0 m
Afstand til lift:100 m
Afstand til skibus:100 m
Afstand til centrum:200 m
Afstand til indkøb:200 m
Afstand til skiudlejning:200 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
ParkeringJa (garage 80€/uge)
Indkvartering
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
OvnJa
MikroovnJa
OpvaskemaskineJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort