Skip to main content

Hotel "Alpenaussicht" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Det familiedrevne 4-stjernet Hotel Alpenaussicht ligger i landsbyen Obergurgl ved Sölden. Her får du ski-in/ski-out med kun 80 meter til det store Obergurgl-Hochgurgl skiområde.

Hotellet byder på pæne og enkle værelser indrettet i lys, moderne og stilren interiør med inspiration fra den smukke omkringliggende natur.

Med et ophold på Hotel Alpenaussicht er der halvpension inkluderet. Halvpension består af en stor morgenmadsbuffet med kolde og varme retter og om aftenen serveres der en aftensmenu med 3 retter, salat og oste. Restauranten afholder en ugentlig temaaften. 

Efter en god dag på pisten kan der slappes af i hotellets store wellness-afdeling. Her finder du sauna, infrarød-kabine, dampbad samt afslapningsområde. 
Hotellet har en fantastisk solrig terasse hvor der kan nydes en drink til den smukkeste panoramaudsigt over bjergene og pisterne som løber få meter derfra.

Hotel Alpenaussicht er perfekt til dig som vil bo tæt på pisten og med forkælelse på programmet. 

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Sölden-Obergurgl her og læs mere om skiferie til Østrig her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:20 m
Afstand til lift:80 m
Afstand til centrum:100 m (Obergurgl)
Afstand til indkøb:100 m
Afstand til skiudlejning:100 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa

Bykort