Skip to main content

Hotel "Austria-Bellevue" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Hotel Austria og Hotel Bellevue er 2 nyrenoverede firestjernede hoteller beliggende i Obergurgl ved Sölden og med pisten løbende lige ude foran hoveddøren. Hotellerne er forbundet under jorden og deler alle faciliteter. De tilbyder blandt andet et stort og lækkert wellnesscenter samt en god halvpension.

Hotellets værelser er pæne og lyse og er alle indrettet med eget badeværelse og balkon med en skøn udsigt over bjergene og pisten.

Efter en aktiv dag på pisterne i Obergurgl kan du tage en tur i hotellets spa for at slappe af. Der findes en dejlig indendørs panoramapool, der er forbundet med den opvarmede udendørs pool. Der er også en spa med sauna, dampbad, fitness, og mod et tillægsgebyr kan du bestille en massage.

Til dit ophold på Hotel Austria-Bellevue hører der en god halvpension som består af en stor og lækker morgenmadsbuffet med forskellige kolde og varme retter. Om eftermiddagen bliver der serveret snacks inden du til aften kan sætte dig til rette til en 4-retters menu. Maden er af højt niveau og der bliver kræset om råvarerne og kvaliteten. Hotellet har envidere en stor vin-afdeling.

I hotellets kælder findes der masser af underholdning for både store og smål. Der er blandt andet et stort legerum samt et spillerum med bordfodbold mm. 

På Hotel Austria-Bellevue kommer du ikke til at mangle noget!

Find mere inspiration til din skiferie til Østrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til skiferie til Sölden-Obergurgl.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:20 m
Afstand til lift:200 m
Afstand til centrum:300 m (Obergurgl)
Afstand til indkøb:300 m
Afstand til skiudlejning:300 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
LegerumJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort