Skip to main content

Hotel "L’Arbina" (Antal stjerner: 3 stjerner)

En gammel kending og skøn perle i Tignes Le Lac. Her bor du lige ud til centrum af Tignes Le Lac, på et hotel som igennem mange år har været velbesøgt af danske gæster.

Udover en helt fantastisk beliggenhed med noget af Europas bedste skiløb omkring dig, så er rejserne her inklusiv en morgenmadsbuffet som hver dag serveres i hotellets restaurant. Det er endvidere muligt at tilkøbe aftensmad, så opholdet kan nydes med halvpension. I højsæsonen er halvpension obligatorisk, så ophold fra 21/12-28/12 og imellem 8/2-15/2 er alle priser inklusiv halvpension. Hotellet har både en restaurant, en lille hotelbar samt en stor terrasse som på solskinsdage bør nydes. Herfra er der panoramaudsigt over bjergene samt kolde og varme drikkevarer i baren.

Hotellet har mindre men gode værelser for 2-4 personer, alle med bad og toilet. Nogle værelser ligger med udsigt udover dalen.

Har man brug for at hvile sine ben efter en god dag på ski så kan man benytte hotellets sauna og dampbad.

Under hotellet ligger der desuden et rigtigt god restaurant, som bør besøges i løbet af ferien.  

Alt i alt et godt og prisvenligt hotelalternativ – midt i et af verdens absolut bedste og mest snesikre skiområder. Velkommen til Hotel l’Arbina.

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Tignes her og læs mere om skiferie til Frankrig her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:70 m
Afstand til lift:70 m
Afstand til skibus:20 m
Afstand til centrum:20 m
Afstand til indkøb:20 m
Afstand til skiudlejning:150 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
SkikælderJa
SaunaJa
DampbadJa
Indkvartering
Inkl. MorgenmadJa
Inkl. HalvpensionKan tilkøbes
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa

Bykort