Skip to main content

Hotel "Christiania" (Antal stjerner: 5 stjerner)

Et af Val d’Isères klassiske hoteller, som nærmest har været en institution i byen siden 1949. Hotellet ligger lige midt i smørhullet af byen. Her er du tæt på pisten, liften, afterski, skøjtebanen og butikker. På hotel Christiania bliver i forkælet hele vejen. Vi tilbyder hotellet med deres dejlige morgenmad og mulighed for tilvalg af halvpension, så I kan nyde den lækre morgenbuffet og til aften en udsøgt middag fra det franske gorumet køkken. Vintjeneren hjælper jer med at få det rigtige i glasset, så det er afstemt med retterne.

Hotellet er opført i klassisk alpestil, hvor anvendelse af træ går igen i både indretning, gulvpartier og møblering. Værelserne har bløde gulvtæpper og en meget charmerend indretning, så man føler sig hjemme og godt tilpas. Der er i alt 58 værelser og 11 luksussuiter fordelt på 11 værelseskategorier.

Det elegante, rummelige loungeområde med cocktail bar, åben pejs samt bløde sofaer og lænestole er selvskrevet mødested efter skiløb og før middagen. Der er sågar særskilt aflukket rygelounge, for dem der måtte ønske det. Udover den stilfulde restaurant har man ligeledes en dejlig stor solbeskinnet terrasse med skøn udsigt, hvor man kan nyde en frokost, hvis man slår et smut hjemad i løbet af dagen.

I underetagen er der indendørs swimmingpool med liggestole, hvor man kan slappe af. Desuden et lille fitness-område, spaafdeling med sauna, hammam samt massagebehandlinger.

Skynd jer at opleve denne perle inden hotellet bliver bygget om.

Find mere inspiration til din skiferie til Frankrig og se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Val d'Isere.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:50 m
Afstand til lift:100 m
Afstand til centrum:0 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
LegerumJa
Indkvartering
Inkl. MorgenmadJa
Inkl. HalvpensionTillæg 60 EUR p.p./dag
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort