Skip to main content

Hotel "Glücksschmiede" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Hotel Glücksschmiede er et hyggeligt 4-stjernet hotel beliggende i centrum af Hinterglemm. Kun 75 meter fra hotellet har du hovedlifterne som er forbundet til hele området i Saalbach-Hinterglemm.

Hotellet er indrettet i en traditionel østrigsk stil med masser af charme. Til dit ophold er der morgenmad inkluderet som består af en stor morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet begærer. Om aftenen kan du enten besøge en af hotellets egne restauranter eller du kan finde nogle af områdets gode restauranter som ligger lige udenfor din hoveddør. 

Efter en aktiv dag på pisten kan du slappe af med et glas vin eller en drink i den hyggelige stube med pejs. Hotellet har også en undendørs bar hvor du kan nyde eftermiddagssolen. Er musklerne ømme og trænger til lidt ekstra afslapning, kan du besøge hotellets flotte spa-område "Almdorf Spa". Her finder du forksellige saunaer og indendørs opvarmet swimmingpool. 

På Hotel Glücksschmiede får du alt, hvad du har brug for til en perfekt skiferie.

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Saalbach-Hinterglemm her og læs mere om skiferie til Østrig her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:75 m
Afstand til lift:75 m
Afstand til skibus:0 m
Afstand til centrum:0 m
Afstand til indkøb:100 m
Afstand til skiudlejning:150 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. MorgenmadJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort