Skip to main content

Hotel "Kristiana" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Johann og Barbara Breitfuss driver det traditionelle Hotel & Art Kristiana som er placeret i hjertet af Saalbach. Hotellet har været familieejet siden 1926, hvor det blev drevet af Johanns bedstefar som et 3-stjernet B&B. Siden er hotellets blevet renoveret og fremstår nu som en dejligt 4-stjernet hotel hvor du bliver mødt at en særlig varm atmosfære og en følelse af komfort og hjemlighed.

På Hotel & Art Kristiana er hvert værelse udsmykket med en ekstraordinær kunstoplevelse. Udover kunsten, malet af Johann Breitfuss, kan du også nyde den guddommelige udsigt over de omkringliggende Saalbach-bjerge.

Med et ophold på dette hotel er der halvpension inkluderet. Halvpensionen består af en stor morgenmadsbuffet bestående af lækre lokale produkter. Om aftenen serveres der en aftensmenu og flere dage om ugen er der temaaftener med blandt andet italiensk-aften, Pinzgau-aften samt en galla-middag.

Efter dagens skiløb kan batterierne igen lades op i hotellets spa-områdes rolige atmosfære. Her findes der sauna, aromatisk steam bad samt infrarød sauna.

Johann og Barbara glæder sig til, at byde dig velkommen på Hotel & Art Kristiana!

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:200 m
Afstand til lift:200 m
Afstand til skibus:200 m
Afstand til centrum:100 m
Afstand til indkøb:100 m
Afstand til skiudlejning:300 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort