Skip to main content

Hotel "Carpe Solem Kapoom" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Det 4-stjernede Hotel Carpe Solem Kapoom er en levende, farverig eksplosion i hjertet af Kaprun. Perfekt til dig der ønsker at opleve et ekstraordinært pop-up designhotel. 

I Kaprun finder du masser af liv med restauranter, barer og butikker. Der er ca. 500 meter til liften i Kaprun, men du kan også hoppe på skibussen som holder lige ude foran hotellet og som tager dig til Zell am See. 

Mulighed for både hotelværelser og lejligheder
I huset er der både hotelværelser og lejligheder, hvor der kan bo fra 2 til 6 personer. Ens for dem er, at de alle er indrettet i en smuk og farverig indretning med forskellige designs. Bor du i lejlighederne har du køkken hvor du selv har mulighed for at lave mad. Bor du i hotelværelserne får du halvpension inkluderet i dit ophold. Den består af en god morgenmadsbuffet og om aftenen serveres der en 3-retters menu med lokale og internationale retter. 

Efter aftensmaden kan du nyde en drink i hotellets bar eller på den udendørsterrassen, hvor der er en flot udsigt over gletsjeren. Til familiens yngste medlemmer er der legerum. 

450 kvm. stort wellness-område
Der er et 450 kvm. stort og flot wellness-område, hvor batterierne kan lades op på ny efter dagens skiløb. I wellness-området finder du dampbad, finsk sauna, infrarøde kabine og afslapningsområde. Derudover er der en opvarmet swimmingpool. Wellness og swimmingpool er indkluderet i dit ophold hvis du bor i hotelværelserne. Bor du i lejlighederne koster det 15€ pr. voksen og 10€ pr. barn at få adgang.

For at benytte wellness-området er der en aldersgrænse på min 16 år, men swimmingpoolen kan benyttes af alle aldre. Der er mulighed for at tilkøbe skønhedsbehandlinger og massage.

Nyd et ophold lidt over det sædvanlige i skønne Kaprun/Zell am See. 

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Zell am See her og læs mere om skiferier til Østrig her.

 

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:500 m
Afstand til lift:500 m
Afstand til skibus:20 m
Afstand til centrum:100 m (Kaprun)
Afstand til indkøb:50 m
Afstand til skiudlejning:200 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
KonferencerumJa
LegerumJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort