Skip to main content

Lejligheder "Schloss Fischhorn" (Antal stjerner: 3½ stjerner)

Mere end en skiferie – i allerhøjeste grad. For hvem vil ikke gerne besøge et slot? Og nu kan du ikke blot nøjes med at besøge, men du kan bo på et fantastisk slot med aner tilbage fra 1200-tallet. Slottet er ombygget til at huse 6 lejligheder og har en masse fællesområder inde som ude, og der er bestemt tænkt over tingene her på Schloss Fischhorn.

En skiferie udover det sædvanlige
Ikke nok med den utroligt smukke ydre som bringer minder frem fra enhver historiefortælling man fik som barn, så er det indvendige ligeså overdådigt med højt til loftet, tykke vægge, hvælvede lofter, smukke døre og udskæringer og flere steder er der endda gamle og smukt istandsatte møbler som skaber den helt rigtige stemning. Det er måske nemmere at du kigger på billederne og lader drømmen om den mest unikke skiferie i dit liv skabes. For det her er lidt svært at beskrive med ord.

Privat shuttlebus til liften
Slottet ligger i rolige omgivelser i skovbrynet lidt udenfor Zell am See. Hver morgen har vi en privat shuttlebus der kører dig til liften, og om eftermiddagen tager du den almindelige skibussen dig tilbage som stopper ca. 500 meter fra slottet. En lille indsats for at bo så unikt. Til gengæld har hver lejlighed et godt køkken til madlavning, eller du kan vandre ind til den nærmeste by Bruck, hvor der er indkøbsmuligheder, restauranter og et par beværtninger. Vil du have mere, så er der 3 km. til Schüttdorf eller 5 km. til Zell Am See. Er du i egen bil er det en hurtig tur, og hvis du ikke har bil med koster en tur med taxi ca. 15-20 euro.

De 6 lejligheder er alle med god plads - den mindste til 4 personer er 62 kvm og den største til 12 personer er på 297 kvm. Scroll længere ned på siden for at få beskrivelser af lejlighederne og se billeder – de er hver især unikke med egne smukke detaljer. I alt er der plads til 42 gæster på Schloss Fischhorn og vi råder over alle lejlighederne hele vinteren.

Til dit ophold på Schloss Fischhorn er der wellness-område med sauna.

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Zell am See her og læs mere om skiferie til Østrig her.

Gæsteanmeldelser

Kundevurdering
4,7 / 5
: 4 ud af 5 stjerner
Baseret på 36 gæsteanmeldelser
  • Langt over forventningen, det var bestemt ikke sidste gang vi booker samme sted!
    Mark
  • Super flot lejlighed. God plads vi var 11 afsted sammen. Manglede information om at der var vaskemaskine.
    Carsten
  • Rigtig fin lejlighed, vild historie bag slottet. der mangler lidt køkkengrej, klude, håndsæbe. men det var ikke noget der ødelagde noget for os.
    Line Lindegaard

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:2500 m
Afstand til lift:2500 m
Afstand til skibus:500 m
Afstand til centrum:3000 m
Afstand til indkøb:700 m
Afstand til skiudlejning:2500 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
ParkeringJa
Indkvartering
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
OvnJa
MikroovnJa
OpvaskemaskineJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort