Skip to main content

Hotel "Chalet del Sole" (Antal stjerner: 3 stjerner)

Beliggende højt hævet over Sauze d’oulx med en fantastisk udsigt finder du Chalet del Sole. Her bor I direkte på pisten, så om morgenen vil I være de første på ski, og I kan tage pisten direkte ned til Clotes liften. Efter endt skidag står man ski til døren eller hotellets hyggelige solterrasse hvor man kan nyde en snack og noget koldt at drikke, denne terrasse er også åben til frokost hvor de serverer gode lokale retter. 

Opholdet på Hotel Chalet del Sole er inklusiv en god morgenmadsbuffet og til aften en lækker 3-retters valg menu. Efter maden kan man få sig en forfriskning i hotellets flotte bar. 

På hotellet er der kun 7 værelser på ca. 20 m2, men alle er hyggeligt indrettet med eget bad/toilet, tv samt wifi. Derudover så er der på hotellet også skirum med støvlevarmere. 

Et fantastisk sted til skiløberen eller dem som bare gerne vil bo i rolige omgivelser med alt hvad man skal bruge til en god skiferie. 

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Sauze d'Oulx her og læs mere om skiferier til Italien her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:0 m
Afstand til lift:200 m
Afstand til centrum:900 m
Afstand til indkøb:1000 m
Afstand til skiudlejning:900 m
Faciliteter
Wifi:Ja
BarJa
RestaurantJa
SkikælderJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort