Skip to main content

Hotel "Cre Forné" (Antal stjerner: 3½ stjerner)

Hvis lyden af Ski In/Out og fantastisk udsigt klinger i dine ører, så er det nu du skal læse videre. For Cre Forné ligger nemlig helt oppe på bjerget med pisten nærmest omsluttende om hotellet. Og ud af vinduerne ser du bjergene, morgen, middag og aften. Særligt udsigten fra restauranten med panoramavinduer er helt utroligt smuk.

Med sin beliggenhed i 2.020 meter højde, så skal man ligefrem med liften for at komme op til hotellet. Når du ankommer tages liften op til hotellet, og din bagage fragtes af hotellets jeep. Liften kører endda nogle gange om aftenen også, således at man ikke nødvendigvis er ”fanget” på bjerget, selvom den ro der findes her absolut også skal nydes nogle dage. Liften kører kl 18.00, 19.30, 22.00 og 23.30 hvis aftenen byder på en smuttur til byen.

Cre Forné er et hotel der tilbyder en god og solid italiensk inspireret halvpension. Her kommer du til at smage på lokale specialiteter fra Aosta-dalen fra både store og helt små producenter. Restauranten har fået kvalitetsstemplet ”Saveurs du Val d’Aoste” for deres måde at kombinere de bedste ressourcer fra Aosta dalen.

Hvis ovenstående ikke er overbevisende i sig selv, så har Cre Forné bygget et nyt wellness center. På samme måde som restauranten er udsigten over bjergene tænkt ind, således at man i nogle områder har den samme fantastiske udsigt over bjergene. Her findes blandt andet finsk sauna, is-pool og dampbad. Vær opmærksom på at hotellets wellness kun er for folk over 16 år.

Velkommen på skiferie på Hotel Cre Forné i Champoluc.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:0 m
Afstand til lift:50 m
Afstand til centrum:2500 m
Afstand til indkøb:2400 m
Afstand til skiudlejning:2100 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
KonferencerumJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort