Skip to main content

Hotel "Alpine Palace" (Antal stjerner: 5 stjerner)

Det luksuriøse 5-stjernede Hotel Alpine Palace, er beliggende i hjertet af Hinterglemm og blot 20 meter fra hovedliften Reiterkogelbahn, som tager dig op i det 408 km. store skiområde i Skicircus. Du finder masser af gode restaruanter og barer lige udenfor døren, men skal du til centrum af Saalbach, så kan du hoppe på skibussen som holder ca. 300 meter fra hotellet. 

På Hotel Alpine Palace mangler der ikke noget! Om morgenen kan du stå op til en stor og overdådig morgenmadsbuffet med alt fra friskbagt bagværk, æg, yogurt, frugt, kaffe mm. Når du om eftermiddagen kommer tilbage fra skiløbet, vil der være eftermiddagssnacks, inden du om aftenen kan nyde en lækker 6-retters gourmetmiddag i hotellets smukke restaurant. Hotellet har desuden en bar som serverer gode cocktails og der vil i løbet af ugen være livemusik.

Man kan ikke nævne Hotel Alpine Palace uden også at nævne deres flotte wellness-afdeling. Her finder du flere forskellige indendørs og udendørs swimmingpools, boblebad, forskellige saunaer, samt afslapningsområde, hvor du kan lade batterierne op efter en aktiv dag på pisterne. Der er mulighed for at booke spa- og massagebehandlinger mod ekstra betaling. 

Velkommen til Hotel Alpine Palace, hvor den står på god mad, afslapning og forkælelse!

Her kan du finde flere hoteller og lejligheder til din skiferie til Saalbach-Hinterglemm og alle skiferie til Østrig.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:20 m
Afstand til lift:20 m
Afstand til skibus:300 m
Afstand til centrum:50 m
Afstand til indkøb:50 m
Afstand til skiudlejning:100 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
ElevatorJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
ParkeringJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort