Skip to main content

Hotel "Panther'a" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Hotel Panther’a ligger lige midt på Saalbachs travle hovedgade omringet af hyggelige restauranter og shopping. Blot 350 meter fra hotellet finder du liften og når du skal tilbage har du mulighed for at stå på ski hele vejen til hotellet.

Hotellet er nyrenoveret og fremstår super-lækkert og flot med moderne og komfortable møbler.

Værelserne er alle udstyret med egne badeværelser med bruser, toilet og hårtørrer, værdibokse samt køleskab. Derudover er der wi-fi og fladskærms-tv.

Med et ophold på Hotel Panther’a er der sørget for forkælelse og afslapning. Der er et dejlig wellness-område på 200m2, hvor der findes sauna, dampbad, infrarødkabine samt udendørs opvarmet pool. Det er muligt at tilkøbe skønhedsbehandlinger.

Opholdet er inklusiv halvpension som serveres i hotellets hyggelige restaurant. Halvpensionen består af en stor og lækker morgenmadsbuffet med specialiteter fra regionen. Om aften kan i sætte jer tilrette med en aftensmenu bestående af 4 retter samt en salatbuffet. Én gang om ugen serveres en temabuffet. Til de yngre serveres der en børnemenu.

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Saalbach-Hinterglemm her og læs mere om skiferie til Østrig her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:25 m
Afstand til lift:25 m
Afstand til skibus:300 m
Afstand til centrum:0 m
Afstand til indkøb:150 m
Afstand til skiudlejning:300 m
Faciliteter
Wifi:Ja
ReceptionJa
BarJa
RestaurantJa
LoungeJa
SkikælderJa
Wellness/SpaJa
SaunaJa
DampbadJa
JacuzziJa
Swimming poolJa
FitnessrumJa
Indkvartering
Inkl. HalvpensionJa
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa

Bykort