Skip to main content

Lejligheder "Schattauer" (Antal stjerner: 4 stjerner)

Ønsker du at bo i topmoderne lejligheder i hjertet af Wagrain, så er lejlighed Schattauer et godt valg. Grafenberg Express ligger indenfor en afstand på 900 meter, men tager du blot skibussen, som holder tæt ved huset, kan du være ved pisten og liften indenfor 5 minutter.

Lejlighederne blev renoveret i 2019, og tilbyder stor komfort og et højt niveau af modernitet. Husets 13 lejligheder varierer fra 2 og op til 10 personer, så her er der plads til alle om det er parret, familien eller vennegruppen der rejser sammen. Alle lejligheder er lækkert indrettet i en hyggelig og moderne stil med masser af lys takket være de store panoramavinduer, hvorfra du kan nyde den flotte udsigt over Salzburgs bjerge. 

For familiens yngste medlemmer er der legerum til huset. I dit ophold på Schattauer har du hver dag 3 timers adgang til Wagrains store swimmingpool- og wellnessområde "Wesserwelt Wagrain".

Der et opvarmet skirum, hvor du kan opbevare dit skiudstyr, til det skal bruges igen. Der er mulighed for at få leveret brød til døren fra den lokale bager. 

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Wagrain her og læs mere om skiferie til Østrig her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:900 m
Afstand til lift:900 m
Afstand til skibus:100 m
Afstand til centrum:300 m
Afstand til indkøb:300 m
Afstand til skiudlejning:500 m
Faciliteter
Wifi:Ja
SkikælderJa
LegerumJa
ParkeringJa
Indkvartering
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
FøntørrerJa
OvnJa
OpvaskemaskineJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort