Skip to main content

Lejligheder "Appartement zur goldener Mitte" (Antal stjerner: 3 stjerner)

I rolige omgivelser, lidt udenfor centrum af Wagrain, ligger lejligheden Goldener Mitte. Blot 50 meter fra lejligheden holder skibussen,  som kører dig til centrum af byen og til lifterne Grafenberg, Rote 8'er og Flying Mozart. 

På Goldener Mitte får du en god og rummelig 3-værelses lejlighed på ca. 90 kvm. Lejligheden er hyggeligt indrettet og indeholder alt det vigtige. Den er perfekt til dig, som vil have en hjemlig base at slappe af i, når batterierne skal lades op efter en aktiv dag på pisterne.

Lejligheden har plads til op til 6 personer og er indrettet med to soveværelser med dobbeltsenge og en stue hvor der kan laves opredning til 2 personer. Der er et godt køkken med alt det nødvendige udstyr, et spisebordsområde og badeværelse med toilet og bruser. Der er balkon hvorfra du kan nyde en flot udsigt over de omkringliggende bjerge. Desuden gratis wifi i hele lejligheden. 

Indgang til Wagrain Wasserwelt er inkluderet i opholdet.

Hvis du kommer med bil, er der gratis parkering. Der er skiopbevaring til lejligheden.

Se vores store udbud af hoteller og lejligheder til din skiferie til Wagrain her og læs mere om skiferie til Østrig her.

Værelsetyper

Hotelfakta

Afstande
Afstand til pist:2700 m
Afstand til lift:2700 m
Afstand til skibus:50 m
Afstand til centrum:2500 m
Afstand til indkøb:2500 m
Afstand til skiudlejning:2700 m
Faciliteter
Wifi:Ja
SkikælderJa
ParkeringJa
Indkvartering
Balkon/terrasseJa
ToiletJa
Bad/badekarJa
SlutrengøringJa
SengelinnedJa
HåndklæderJa
TVJa
OvnJa
OpvaskemaskineJa
KogepladerJa
KøleskabJa

Bykort